جواهر عربيه
اهلا بيكى اختى العزيزهاشتركى معانا واحصلى على العضويه المتميزه
واحصلى على المكافئات والاشراف وتمتعى بأحلى صحبه
نرحب بكل امرأه عربيه وبنقولها اهلا بيكى فى بيتك التانى

جواهر عربيه
اهلا بيكى اختى العزيزهاشتركى معانا واحصلى على العضويه المتميزه
واحصلى على المكافئات والاشراف وتمتعى بأحلى صحبه
نرحب بكل امرأه عربيه وبنقولها اهلا بيكى فى بيتك التانى

جواهر عربيه
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

جواهر عربيه

منتدى نسائى عربى يهتم بالمرأه العصريه
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخولصورفيس بوكالعابالعاب بناتبرامج

 

 بقلاوة منال العالم

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
admin




تاريخ التسجيل : 03/11/2010
عدد المساهمات : 890
المزاج : مصحصحه ومطرقعه

بقلاوة منال العالم Empty
مُساهمةموضوع: بقلاوة منال العالم   بقلاوة منال العالم Emptyالإثنين 06 ديسمبر 2010, 20:05

المقادير:
1 باكيت جلاش-3 كوب فستق حتت صغيرة-1/2 كوب سميد خشن-1/2 كوب سكر-3 ملعقة كبيرة ماء زهر-1/2 كوب سمن-1/2 كوب زبدة
وللتقديم شربات وفسدق مطحون
الطريقة:
الفرن شغال علي 180
اسيح السمن والزبد علي نار هادئة يدوبك يسيحوا بس مش يقدحوا
نجيب وعاء الفسدق ونضع عليه السميد والسكر وماء الورد واقلبهم مع بعض واضع معلقتين من السمن المذابة واقلبهم واتركهم 10 دقايق
واخد 3 ورقات من الجلاش فوق بعض واجيب الحشو واضع منه كمية علي طرف الورقات وانظمها علي شكل خط رفيع والف الورق رول او حلزوني واجيب سكينة واقطعها قطع تقريبا القطعة 3 سم واقطعها بالراحة واجيب طبق الفرن او صينية واضعها في الصينية واسيب مسافة صغيرة بين كل قطعة والثانية وارجع اخد 3 ورقات وهكذا لغاية ماتخلص الكمية وبعدين اصب خليط السمن والزبد عليها وادخلها الفرن بتاخد تقريا 30 دقيقة ولما تطلع نضع عليها الشربات السخن وارش عليها الفستق المطحون
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مطلوب القبض عليا




تاريخ التسجيل : 03/11/2010
عدد المساهمات : 725

بقلاوة منال العالم Empty
مُساهمةموضوع: رد: بقلاوة منال العالم   بقلاوة منال العالم Emptyالثلاثاء 07 ديسمبر 2010, 15:05

بقلاوة منال العالم 09052800101575
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
admin




تاريخ التسجيل : 03/11/2010
عدد المساهمات : 890
المزاج : مصحصحه ومطرقعه

بقلاوة منال العالم Empty
مُساهمةموضوع: رد: بقلاوة منال العالم   بقلاوة منال العالم Emptyالثلاثاء 07 ديسمبر 2010, 20:50

بقلاوة منال العالم Z5
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بقلاوة منال العالم
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
جواهر عربيه :: منتدى المطبخ :: مطبخ الشيف-
انتقل الى: