المقادير:
1كيلو دبابيس وسط
1/2 كيلو اجنحه
ملح-فلفل-بهارات-قرفه -جنزبيل-جوزه الطيب-شطه-فلفل احمر حار(شطيطه)- زبادى-ملعقه مسترده-2ملعقه كاتشب.
تغليفه الدجاج للقلى:
2كيس فيجتار
1/2كوب بقسماط
1/2 كوب دقيق
1/2 باكو بسكويت مارى ساده متكسر
1/4 كوب لبن
2بيضه
زيت غزير للقلى
الطريقه:
تخلط الدبابيس والاجنحه مع التوابل كلها المذكوره وتترك فى الثلاجه لمده 12ساعه
ثم توضع الدبابيس والاجنحه فى اللبن والبيض ثم تقلب فى خلطه الفيجتار ثم توضع فى الفريزر 1/4 ساعه ويسخن الزيت جيدا يقلى فيه الدجاج حتى يحمر لونه وينضج .
ملحوظه:يجب ان تكون النار هادئه اثناء القلى ويقلب من وقت لاخرحتى يحمر لونه.
وبالهنا والشفا