المقادير:
1 باكيت جلاش-3 كوب فستق حتت صغيرة-1/2 كوب سميد خشن-1/2 كوب سكر-3 ملعقة كبيرة ماء زهر-1/2 كوب سمن-1/2 كوب زبدة
وللتقديم شربات وفسدق مطحون
الطريقة:
الفرن شغال علي 180
اسيح السمن والزبد علي نار هادئة يدوبك يسيحوا بس مش يقدحوا
نجيب وعاء الفسدق ونضع عليه السميد والسكر وماء الورد واقلبهم مع بعض واضع معلقتين من السمن المذابة واقلبهم واتركهم 10 دقايق
واخد 3 ورقات من الجلاش فوق بعض واجيب الحشو واضع منه كمية علي طرف الورقات وانظمها علي شكل خط رفيع والف الورق رول او حلزوني واجيب سكينة واقطعها قطع تقريبا القطعة 3 سم واقطعها بالراحة واجيب طبق الفرن او صينية واضعها في الصينية واسيب مسافة صغيرة بين كل قطعة والثانية وارجع اخد 3 ورقات وهكذا لغاية ماتخلص الكمية وبعدين اصب خليط السمن والزبد عليها وادخلها الفرن بتاخد تقريا 30 دقيقة ولما تطلع نضع عليها الشربات السخن وارش عليها الفستق المطحون