المقادير:
250 جرام ارز- 1/2 كيلو صدور دجاج مفتوح علي اتنين- 200 جرام مشروم- 100 جرام عصير ليمون-5 جرام ملح – 5 جرام فلفل- 5 جرام بهار فراخ- 100جرام زيت- 2 بصل مفروم- 2 فص ثوم مفروم- 1/2 لتر شوربة – مكعب مرق
الطريقه:
اضع علي صدور الفراخ ملح وفلفل وبهار وماء بصل وماء طماطم وادعكهم كويس واضعهم علي الشوايه مع التقليب علي الناحيتين واسويهم 50%
اعمل الارز:
اجيب حلة واضع فيها الارز والبصل وادبله والثوم ادبله والمشروم الاسليز وعصير الليمون واقلبهم واضع الارز واقلبه كويس واسخنه اوي واضع ملح وفلفل ومكعب المرق وبعدين اضع الفراخ واقلبهم مع بعضهم وبعدين اضع الشوربة ولو لسه محتاجه شوربة اديها وبعدين اغطي عليها واستني لما الارز يستوي وبعدين اغرف الارز والدجاج مع بعض في نفس الطبق